Press "Enter" to skip to content

SBS’ 50 års jubilæumsstævne

Lørdag den 2. november 2019.

Tilmeldingsfristen er udløbet, der kan ikke længere reserveres til stævnet.

Stævnet afholdes i Laugssalen i Den Gamle By, Viborgvej 2, 8000 Aarhus C.

Der er plads til 50 deltagere på stævnet, og det er efter først-til-mølle princip. Alle foreningens medlemmer er selvfølgelig velkommen til generalforsamlingen.

Stævnet koster 150,- for medlemmer og 250,- for ikke medlemmer. I stævneprisen er der inkluderet stævnepose, stævneøl og frokost. Drikkelse under stævnet er for egen regning.


Deltag hele weekenden:

Overnatning på Hotel Årslev Kro: 2 overnatninger (fredag-søndag), inkl. 2 x morgenbuffét og 2 x aftensmad (ekskl. drikkevarer), i alt 819,- pr. person. Eller deltag allerede fra torsdag, pris 1219,- VIGTIGT! Bestil allerede nu overnatning, da der er begrænset antal sovepladser — det er efter først-til-mølle princip.

Der vil under hele jubilæumsstævnet blive afholdt auktioner, således også torsdag aften og fredag middag. Desuden vil der også være auktion både fredag og lørdag aften på Hotel Årslev Kro. Det er ikke defineret hvilke etiketter der kommer på de forskellige auktioner.

Lørdag aften afholder Allan Leth Frandsen der er vicedirektør i Den Gamle By, et spændende indlæg om Bryggeriet Trøjborgs historie.

Hvis man ikke overnatter på hotellet, men gerne vil deltage i jubilæumsmiddagen lørdag aften (2 retter eller buffét), er prisen 200,- (ekskl. drikkevarer), for den del af arrangementet. 

Tilmelding til kassereren senest den 1. oktober 2019


Stævnets program:

Kl. 09:00
Dørene åbnes — det er ikke muligt at få adgang til lokalet tidligere!

Kl. 09:30
Stævnet starter

Kl. 10:30
Første auktion

Kl. 11:30
Generalforsamling
Frokost efter generalforsamlingen

Kl. 13:30
Anden auktion

Kl. 14:30
Kaffe og lagkage

Kl. 15:00
Rundvisning på bryggeriet i Den gamle by

Kl. 16:00
Stævnet slutter


Auktioner:

Oversigt over nogle af de etiketter, som kommer på auktionerne under jubilæumsstævnet.