Press "Enter" to skip to content

Bliv medlem

Hvordan bliver man medlem af foreningen?

Interesserer du dig for bryggerisouvenir som f.eks. etiketter, kapsler, ølglas, flasker, bryggeriplatter, pins, sifoner, ølbrikker mm. eller er du blot brændende interesseret i bryggerihistorie, så er et medlemskab af SBS måske noget for dig!

Ud over at møde andre med samme interesse som dig, kan et medlemskab – specielt hvis du deltager i foreningens stævner – give din samling et boost, idet der på disse årlige stævner byttes, auktioneres og handles ivrigt.

En anden bonus er, at du modtager foreningens blad, hvor der, udover bladauktion over etiketter, bl.a. er mulighed for at efterlyse det du mangler, fortælle om en perle fra din samling eller måske du selv får lyst til at bidrage med indhold til bladet med en lille historie om netop dit yndlingsbryggeri eller mineralvandsfabrik.

Så er der jo også muligheden for at logge på hjemmesiden og her se andre medlemmer. Her kan man skrive til hinanden og efterlyse, skrive sammen og bytte/sælge med hinanden. Derudover at kunne handle i Postordren.

Sådan bliver du medlem

Du kan melde dig ind i Skandinavisk Bryggerisouvenir Samlerforening ved at kontakte foreningens formand eller kasserer (se information om disse i menuen Bestyrelsen). Du vil snarest herefter modtage en kuvert med velkomstmateriale, oplysninger om foreningen, samt om hvordan du indbetaler til foreningen. Betalingen foregår som bankoverførsel, da girokort stort set ikke længere bruges.

Kontingentet for danske medlemmer er i øjeblikket kr. 200,00 (+ kr. 25,00 i indmeldelsesgebyr), gældende fra 1. april til 31. marts det efterfølgende år. Melder du dig ind efter den 1. april, vil du naturligvis få tilsendt alle de materialer, der er udsendt til de øvrige medlemmer i hele medlemsåret.

For medlemmer uden for Danmark koster et medlemskab 35€, eller 250 Dkr. Vær opmærksom på at hvis man overføre via. bank, kan der løbe ekstra gebyr på fra banken ved udenlandsk overførsel.

Du kan hente Indmeldelses blanketten her. Så kan du sende dem til os, samt at overføre kontingentet via. netbank, og du vil så herefter modtage et velkomstbrev som nævnt ovenfor, dog uden indbetalingsinformationer.