Press "Enter" to skip to content

2022 – Farum stævnet

Så blev det endelig igen tid til vores internationale byttestævne, og i år var vi så på Sjælland nærmere bestemt i Farum, hvor vi afholdte vores 45′ internationale byttestævne.

Lørdag var det den store byttedag med spisning og generalforsamling. Det var et godt stævne og der var meget at se på, bytte med samt auktioner og billigmapper. Vi havde igen i år lejet en bus fra motellet, hvor vi kørte ud til BIEs’ BrygLab som ligger i udkanten af Farum. Det er en tur på ca en ½ times tid. På BIEs’ var der desuden også smagsprøver som Leif Kjøller fra Birkerød Bryghus stod for. Så ved den del af byttestævnet gjordede det jo ikke så meget at man fik lidt ekstra indenbords, da man nu vidste at man ikke selv skulle køre tilbage til motellet. Om aftenen havde vi så yderligere auktioner på motellet og billigmapper til langt ud på aftenen.

Søndag morgen og endda senere op end dagen før, da vi lige gik ind i vintertiden. Sikkert også godt for nogle af os :), kom tidspunktet hvor vi igen skulle sige farvel og godt mætte efter stævnet i form af masser af effekter som skiftede hænder samt købte effekter. Nogen havde lidt mindre med hjem mens andre slæbte, og som en farvelgave fik alle deltagere en vingave med hjem.

På foreningens vejene ønsker vi at se jer igen til vores næste internationale byttestævne den sidste weekend i oktober 2023, og allerede kan vi afsløre at det bliver i Aarup på Fyn.