Press "Enter" to skip to content

2023 – Aarup stævnet

Den 27. til 29. oktober 2023, var der igen – som det er hvert år – byttestævne og generalforsamling i SBS. Vi havde i år valgt at afholde det i Aarup, hvor vi engang før havde været, nemlig i 2014. Selve stævnet var vi i år 39 deltagere om lørdagen, hvor vi i år havde valgt at bruge stævnet på udelukkende hygge, bytte og se hvad andre havde med.

Men det var ikke det eneste vi havde på stævnet, som nævnt havde vi det over 3 dage. Allerede fredag aften havde vi besøg fra Brylle Bryghus, som kom og fortalte om det lille bryghus, som ligger ved udkanten af Brylle. med det havde vi også ølsmagning på de øl som bryghuset producere

Her ses de øl der var smagsprøver på, samt stævneetiketten.

IMG_7610

IMG_7604

Diplom til Brylle Bryghus

 

Fredag og Lørdag aften havde vi så spisning på Aarup Kro, og her kan man da kun sige at maden var virkelig god. Tror ikke der var nogen der gik sultne hjem efter spisningen.

Stævnet i år var igen en god oplevelse for medlemmerne og sågar nogle ikke-medlemmer, der havde valgt at deltage.

Næste gang der er stævne i SBS er til november 2024, nærmere datoerne 1-3 november. Så sæt allerede “X” i kalenderen. Inden da kommer forårets fællesstævne, også i Aarup og det bliver den 13. april 2024.

IMG_7643

IMG_7587IMG_7634