Press "Enter" to skip to content

Månedens ting 2018 – marts

Denne måneds samlerting svælger jo ofte i gamle etiketter som ganske vist er meget fine og spændende, men kan være noget svære at få fat i. Derfor skal Marts månedssamlerting være dedikeret til nyere etiketter som er let tilgængelige men hvor designet absolut ikke fejler noget. Nogle af eksemplerne vil sikkert dele vandene men der er tænkt over det og arbejdet minutiøst med at få en helhed til at fungere. Her en smuk Shandy etiket fra Ørbæk Bryggeri på Fyn. Den var en ud af en serie på 3 forskellige i 2015.

Om de 3 mænd i sofen er Tobias, Niels og Claus ved jeg ikke og om tømmermændene efter ølfestivallen er grunden til de har iklædt sig uhyggelige ishockeymasker må stå hen i det uvisse. Men ligeså lidt jeg ønsker at møde disse fyre en mørk aften med bat og lægtehammer, ligeså skæv, morsom og anderledes er etiketten fra Kongebryg i Næstved.

Mikrobryggeriet Ølværket i Esbjerg har med OFFSHORE etiketten ladet sig inspirere af olie / gas-udvindingen i Nordsøen og fået lavet et design der i styrke og råhed nok skal tiltale en eller anden borebisse.

 

Ret skal være ret! Royal Unibrew kan faktisk også lave pæne etiketter ;-). Her en etiket med en yndefuld servitrice foran Hotel Nimb / Tivoli Paladset. En ud af en serie på 3 etiketter fra vist nok 2015.

 

-Vi slutter marts måneds moderne etiketter med en mere afdæmpet komposition. Meget teksttung men det stramme design, velvalgte harmoniske skrifttyper og matchende farvevalg får Rabarberøl etiketten til at fremstå stærk og vellykket. God påske!