Press "Enter" to skip to content

Månedens ting 2018 – september

-Denne måneds samlerting er bryggeri emblemer samt medaljer. Først vises her seks besøgsemblemer, som “i gamle dage” blev udleveret efter besøg på bryggeriet. Emblemet i øverste række til højre er fremstillet fra 27/8-1974 til i hvert fald 1976 i ialt 121.000 stk. / Elefanten først i nederste række er fremstillet fra 12/8-1968 til i hvert fald 76 i ialt 219.000 eksemplarer / Nederste række til højre fra 2/7-1970 til i hvert fald 74 i 47.000 stk. STOR TAK til Flemming Birck Pedersen for dette input. Flemming vil meget gerne høre fra dig hvis du kan fortælle mere om disse besøgsemblemer!

-Enhver bagside har jo også en forside, og den er værd at vise, specielt hvis den er så spændende som denne her 😉 Emblemer, medaljer samt pins fra bl.a. Tuborg, Carlsberg, Thor samt diverse udenlandske bryggerier sat på en herlig samlervest, der her bliver flot båret af Jørgen.

 

-En hvilken som helst general ville blive grøn af misundelse over denne gang “sildesalat” 😉 Et par af disse medaljer vil blive vist nærmere nu, flere kommer senere.

 

 

-Her er to forskellige besøgsemblemer fra Tuborgs Bryggerier. Har andre bryggerier end Tuborg og Carlsberg lavet lign. til deres besøgende ? Og hvad med mineralvandsfabrikker, findes der emblemer fra dem ? Send gerne foto af sådanne (gerne sat på vest eller på hvid baggrund), så kan vi vise flere på et senere tidspunkt.

-…og vi slutter denne måneds samlerting med bagsiden af medaljen 😉 Stor tak til Flemming og Jørgen for input og tålmodighed.